vrijdag 29 april 2011

MINI4Kids krijgt prachtige stickers voor op de MINI's!

Printprofs in Haren gaat voor de MINI4Kids tourrally hele mooie equipe-stickers drukken! Ze waren direct enthousiast om de stickers in onze huisstijl voor ons te maken. Hier zijn we heel blij mee! Onderstaand het ontwerp van de sticker.

Printprofs in Haren is een printshop, beletteringbedrijf en textieldrukkerij in één. Kwaliteit en service staan bij Printprofs hoog in het vaandel. Geen opdracht of idee is dit enthousiaste team van mensen te gek, overal vinden ze een mooie en creatieve oplossing voor!





dinsdag 26 april 2011

MINI4Kids: het voorlopige programma

Nog een kleine maand en dan is het zover, de 1e MINI4Kids tourrally! We zijn bezig de laatste dingetjes te regelen. Best spannend om zo'n rit te organiseren! De tijden worden wellicht nog aangepast maar hieronder kun je alvast het voorlopige programma van de MINI4Kids dag vinden!

10.15 uur Ontvangst MINI-rijders bij Martinistad MINI Groningen
10.30 uur Ontvangst kinderen en ouders/verzorgers
11.15 uur Start van de tourrally
13.00 uur Lunchstop
14.15 uur Vertrek vanaf lunchstop richting Groningen
15.15 uur Aankomst bij Martinistad MINI Groningen
16.30 uur Einde



Programma 22 mei 2011

woensdag 20 april 2011

Een stoer logo voor MINI4Kids ontworpen door Davion in Assen

Leuk nieuws! We hebben een stoere en vooral een hele vrolijke huisstijl voor de MINI4Kids Tourrally!

Over Davion:
De huisstijl van MINI4Kids is verzorgd door Jeroen Meines namens Davion, een jong bedrijf uit Assen. MINI4Kids is een van de eerste projecten van Davion en betekent daarmee een mooie, in alle opzichten veelkleurige start voor dit ontwerpbureau. Mooie dingen maken geldt als het gemeenschappelijke doel van MINI4Kids en Davion!


Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op de site: www.davion.nl
Of neem contact op met Jeroen Meines, T 06 10 322 509

dinsdag 19 april 2011

Sponsor uitgelicht: Paré/Daniel Ray


Leuk nieuws! Paré stelt leuke rugzakjes ter beschikking als goodybag voor de kinderen!

Wij van Daniel Ray zijn erg blij de MINI4Kids tourrally te kunnen ondersteunen in hun plannen om er voor de kinderen een onvergetelijke dag van te maken. Wij stellen van harte onze middelen beschikbaar in de vorm van een goodybag om als aandenken van deze fantastische dag mee naar huis te nemen. De MINI4Kids tourrally is een prachtig initiatief dat ons zeer aan het hart ligt. Wij zijn daarom als tassenlabel erg trots om hier deel van uit te maken.  Als bedrijf dat zelf groot is geworden door vanuit deze regio te opereren zijn wij zeer begaan met lokale initiatieven,  zeker wanneer het gaat om zo een integer en belangrijk initiatief als deze.

Koos Hoving
Algemeen directeur Paré B.V.

Voor meer informatie:




dinsdag 12 april 2011

Het routesysteem van de MINI4Kids Tourrally

De MINI4Kids tourrally wordt gereden aan de hand van het bol-pijl systeem. Dit is in de rallysport een van de bekende vormen om een route te rijden. Als het om een klassement gaat zitten er vaak ook "instinkers" in.  Bij de MINI4Kids rally niet! Ons gaat het alleen om een leuke en eenduidige manier van de route rijden. Daarnaast maken wij het veel eenvoudiger omdat we in groepen rijden én er voldoende aanwijzingen in het routeboek staan. Hieronder een uitleg van hoe zo'n bol-pijl systeem werkt.

Aan de hand van de getekende situaties dient een route te worden gereden van de bol naar de punt van de pijl. De pijl dient uiteraard in de aangegeven richting bereden te worden. 

- De afstand van iedere bol-pijl situatie naar de volgende bol-pijl situatie is aangegeven.
- De situaties zijn niet op schaal getekend.
- De situaties kunnen gestileerd zijn weergegeven. Dit wil zeggen dat het meer of minder schuin en/of  bochtend lopen van wegen niet zo getekend hoeft te zijn.
- Verharde wegen zijn getekend middels een ononderbroken lijn.
- Onverharde wegen zijn getekend middels een onderbroken lijn (stippellijn). 
- Zonder bol pijl-opdracht dient men de meest doorgaande (hoofd)weg te volgen.
 
   
  • Bron: Dutch Historic Rally Club

maandag 4 april 2011

Sponsor uitgelicht: Jeugdhulp Friesland

Jeugdhulp Friesland sponsort MINI4Kids tourrally mei 2011

Jeugdhulp Friesland steunt de MINI4Kids tourrally voor kinderen die medisch behandeld worden van harte!

Autobedrijf Martinistad en MINI liefhebbers zullen deze kinderen een onvergetelijke dag bezorgen. Samen maken ze het verschil voor deze groep kwetsbare kinderen. Het zijn prachtkinderen met een eigen verhaal, waarin zij samen voor een dag, een positieve alinea aan toe mogen voegen.

Dr. Gabriël Anthonio
Bestuurder Jeugdhulp Friesland