woensdag 23 maart 2011

Aanmeldingen MINI4Kids rally

Hartverwarmende reacties hebben we ontvangen! 32 klanten/relaties van Martinistad MINI Groningen hebben zich opgegeven voor de Mini4Kids rally op 22 mei .a.s. Ook van mensen die niet mee konden maar het initiatief een warm hart toedragen hebben we mooie reacties ontvangen.

Daarnaast hebben we ook hulp in andere vormen (dan meerijden met de rally) ontvangen. Zo hebben we o.a. prachtige kadootjes ontvangen voor in de goodiebag. Bedankt daarvoor! We komen hier nog op terug in een volgend bericht.

Nadat we de brief aan de eigenaren van de MINI's hebben verstuurd en we zeker wisten dat er een leuk aantal mensen mee zouden doen, hebben we de uitnodiging aan de zieke kinderen verstuurd. Ook die aanmeldingen stromen binnen! We gaan er vanuit dat het aantal chauffeurs en kinderen goed overeen gaat komen.

We zijn intussen druk bezig met de voorbereidingen van de rally. Zo is de route al zo goed als uitgestippeld, zijn we bezig met een leuke lunchlocatie en hebben we meer dan een tiental vrijwilligers die 22 mei willen helpen met allerhande zaken!

Zeer binnenkort volgt nog veel meer nieuws! Hou de site in de gaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten