dinsdag 29 maart 2011

Even voorstellen: de mensen achter MINI4Kids

V.l.n.r: Hester de Vries, Sandra Gruppelaar, Laura Steigenga, Laura de Vries


Laura de Vries
Het initiatief voor deze MINI4Kids tourrally komt van Laura, zij is verantwoordelijk voor de MINI afdeling binnen Martinistad en daarnaast verzorgt ze de marketing en organiseert ze verschillende evenementen zoals een golftournooi, een reis naar de BMW-fabriek en werkt ze samen met partijen op verschillende beurzen. Ook is ze als bestuurslid betrokken bij twee evenementen in het Noorden. Vanuit de gedachte graag iets voor zieke kinderen te willen doen is het idee ontstaan. En wat is nu een mooiere combinatie dan MINI's voor én met kinderen!

Laura Steigenga
Laura was direct enthousiast over het idee en heeft zich vanaf  het eerste moment volop ingezet voor dit initiatief. Ze liep stage op de kinderafdeling van het Martini Ziekenhuis en is nu bezig met haar afstudeeronderzoek van de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Daarnaast is ze samen met Laura de drijvende kracht achter MINI4Kids en is ze contactpersoon van zowel het Martini Ziekenhuis als de Groninger Buitenschool.

Sandra Gruppelaar
Al vanaf het begin is Sandra betrokken bij het idee, als sparringpartner van Laura, en nu ook nauw betrokken bij de organisatie. Ze werkt als verkoop- en servicemedewerker Bedrijven bij de Rabobank Assen-Beilen. De motivatie achter haar enthousiasme voor MINI4Kids is dat ze dol is op kinderen en graag met ze bezig is. Daarnaast heeft ze samen met Laura altijd al een link met BMW en MINI en de daarbij behorende evenementen gehad.

Hester de Vries
Als zusje van Laura was Hester al betrokken bij het idee voor MINI4Kids, en nu ook letterlijk in de organisatie. Ze studeert Kunsten, Cultuur en Media (richting Management en Marketing) aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het organiseren van evenementen als deze is een goede manier om praktijkervaring op te doen en daarnaast iets te kunnen betekenen voor de kleine deelnemers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten