zaterdag 14 mei 2011

En ons eigen MINI4Kids persbericht.....

Zieke kinderen stralend middelpunt van tourrally MINI4Kids
Martinistad, Martini Ziekenhuis en Groninger Buitenschool bundelen krachten

GRONINGEN – Veel kleur, zorgeloos plezier en een mooie route moeten deze tourrally tot een feest gaan maken. Zondag 22 mei aanstaande gaat de allereerste MINI4Kids van start, een tourrally op initiatief van Martinistad Groningen. In samenwerking met het Martini Ziekenhuis en de Groninger Buitenschool worden chronisch zieke kinderen in het zonnetje gezet, met behulp van dertig vrolijke MINI’s.

In februari 2010 werden de eerste stappen van dit project gezet; in mei 2011 wordt het werkelijkheid. In 32 MINI’s met chauffeur zullen de kinderen een sprankelende rit gaan maken door Groningen en Drenthe. Initiatiefnemer Laura de Vries, verantwoordelijk voor de MINI-afdeling van Martinistad Groningen, heeft zich vanaf het begin enthousiast ingezet om deze dag op te zetten. “Om ze een onvergetelijke dag te bezorgen. Een dag vol verrassingen, lieve mensen en vooral veel plezier.”

Ook het Martini Ziekenhuis en de Groninger Buitenschool verleenden graag hun medewerking. Laura Steigenga, contactpersoon van het Martini Ziekenhuis, heeft zich samen met Laura op de organisatie gestort. “Super om zo’n dag te mogen organiseren voor kinderen die iets extra’s verdienen.” Zij zorgt dat alle kinderen niets tekort komen op deze dag en dat alles – ook medisch – in goede banen wordt geleid.

De combinatie van het Martini Ziekenhuis, de Groninger Buitenschool en Martinistad MINI Groningen levert mooie teams op. Ruim dertig klanten van Martinistad stelden hun MINI én zichzelf beschikbaar om de rit te rijden, zodat elk kind zijn/haar eigen MINI met chauffeur heeft. De zeer enthousiaste reacties van de deelnemers – zowel de kinderen als de MINI-rijders en sponsoren – beloven nu al veel goeds voor de MINI4Kids-dag.

De route is uitgestippeld langs de mooiste weggetjes van de twee provincies en wordt aangekleed met allerlei andere activiteiten: spelletje, clowns, een speelparadijs en andere typische kinderzaken. Zowel de heen- als terugweg staan langs de route stempelposten en stripfiguren die ze op hun stempelkaart mogen noteren. Als afsluiting krijgen de kinderen een goodiebag en een certificaat van deelname.

De organisatie van MINI4Kids hoopt dat alle deelnemers met een goed gevoel zullen terugkijken op deze dag.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website http://www.minis4kids.nl/. Ook kunt u bellen of mailen met Laura de Vries (06-27055064, l.devries@martinistad.mini-net.nl).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten