vrijdag 20 mei 2011

Nog een dag en dan start de MINI4Kids tourrally!

Wauw, nog een dag en dan is het zover. Wat een organisatie! Er komt zoveel bij een evenement als dit kijken, meer dan je aanvankelijk denkt. Want met zieke kinderen kun je niet veel aan het toeval overlaten. Lijsten voor het inschrijven, instructies voor parkeren en een doorlopende update van het draaiboek. We zijn er inmiddels volledig in thuis. En wat is het alle moeite waard! Een project als dit geeft zoveel energie, dat elk moment dat je er mee bezig bent, het je een blij en vrolijk gevoel bezorgt!

En dan al die reacties! Klanten die nog even mailen met de belangstellende vraag of het allemaal goed gaat met de organisatie en willen laten weten dat ze er zoveel zin in hebben, ouders die schrijven dat hun kinderen niet kunnen wachten en aan het aftellen zijn en enthousiaste vrijwilligers die voor ons klaar staan. Hartverwarmend.

Morgen gaan we aan de slag om de puntjes op de i te zetten en zullen we ons voorbereiden op een prachtige dag. Ook wij kunnen niet wachten.....

Organisatie MINI4Kids,
Laura de V., Laura S., Sandra, Hester

1 opmerking:

  1. TOT MORGEN !! we hebben er zin in en hopen dat t weer goed blijft.
    Hans gaat staks de clubbert goed schoonmaken aan de binnen en buitenkant, alleen weet hij dat zelf nog niet dat hij dat gaat doen, hahahaha.
    Ciao Karin

    BeantwoordenVerwijderen